De Woonbrug wordt LeefGoed

 

Goed nieuws! Want vanaf 1 juli 2023 start LeefGoed, de nieuwe woonmaatschappij in de Zuiderkempen en Neteland. Voortaan één organisatie voor alles wat met sociaal wonen te maken heeft: bouwen, verhuren, verkopen.

Deze eengemaakte woonmaatschappij verzorgt sociaal wonen in deze 11 gemeenten: Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout, Olen, Vorselaar en Westerlo.

Concreet is LeefGoed de samensmelting van:

  • 3 sociale huurmaatschappijen: Zonnige Kempen, De Woonbrug en Geelse Huisvesting,
  • koop- en ontleenmaatschappij Kleine Landeigendom Zuiderkempen en
  • 2 sociale verhuurkantoren: SVK Zuiderkempen en SVK ISOM.

 

Wat verandert er voor jou?

Ben jij een bewoner in Geel, Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Herselt, Hulshout, Laakdal, Meerhout, Olen, Vorselaar en Westerlo?

Vanaf 1 juli 2023 ben jij huurder van LeefGoed en niet langer van De Woonbrug. Jij kan gewoon in je woning blijven wonen en je huurcontract blijft lopen.

Binnenkort veranderen er enkele administratieve en praktische zaken. Bijvoorbeeld: een nieuw rekeningnummer waarop je jouw huur betaalt, een nieuw intern huurreglement en reglement interne orde.

Geen zorg, je ontvangt daarover later de juiste informatie.

Toch al iets meer weten?

👀 Bekijk meer info https://leefgoed.be/#veelgestelde-vragen

 

Je kansrijke thuis

LeefGoed heeft een sterke ambitie: alle bewoners van onze meer dan 6 000 woningen zoveel mogelijk kansen geven op een thuis. En dat kunnen we omdat we de expertise bundelen van alle aspecten van sociaal wonen. Van de meest kwetsbare huurder die zijn traject start via de SVK’s naar de reguliere sociale huurder tot de sociale koop en de kredietbemiddeling voor sociale leningen.

Kortom, we hebben alles in huis om onze bewoners alle kansen te bieden en hen te begeleiden naar de meest geschikte woning. Een thuis om goed te kunnen leven.